Wie zijn wij?

Wij zijn Fit Center Feelgood, het meest uitgebreide sportcentrum van Oosterhout (GLD).

Fit Center Feelgood is gevestigd in een monumentale, oude boerderij, waardoor de huiselijke sfeer je tegemoet komt zodra je door de voordeur komt. Geen stalen platen, grijze muren of saaie ruimtes, maar veel sfeer, warmte en uitstraling door de hele sportschool.

Fit Center Feelgood bestaat inmiddels al geruime tijd en we zijn nu 18 verbouwingen verder. Wat eerst deels een woonhuis was, hoort nu ook bij de sportschool. Waar eerst slaapkamers zaten, zitten nu ondernemers met hun eigen specialiteit. Waar eerst de voordeur zat, zit nu de achterdeur. Al die verbouwingen hebben het gemaakt tot wat het nu is.

Wie wij zijn? Wij zijn de sportschool die voor jou klaarstaat om je verder te helpen.

Het huiselijke, het persoonlijke is ook terug te vinden bij het personeel en onze manier van begeleiden: enthousiaste mensen met passie voor het vak die graag de tijd voor je nemen. Om je de juiste houding aan te leren, je extra tips te geven om te verbeteren, maar ook tijd voor je nemen om te vragen hoe het op vakantie was of hoe je tentamen is gegaan. Aandacht voor jou persoonlijk, want iedereen doet ertoe.

Contact

Fit Center Feelgood
Stationsstraat 21A
6678 AA Oosterhout (GLD)

0481 - 481 109
De openingstijden voor het paasweekend.

De openingstijden voor het paasweekend.

Geplaatst op: 2018-03-28

Goede vrijdag Normaal geopend 1e Paasdag Gesloten 2e Paasdag Open als een zondag (09:30-14:00) Let op: 2e Paasdag zijn we open als ee...

Lees meer Meer nieuws
Bootcamp

Bootcamp

Geplaatst op: 2018-03-07

Vanaf 4 april starten we met de nieuwe groepsles, Bootcamp! Vind jij het lekker om te sporten in de buitenlucht en wil jij alles uit je work-out halen? Dan is de Bootcamp iets voor jou! Vanaf 4 april elke woen...

Lees meer Meer nieuws
  • Met de begeleiding van Fit Center Feelgood heb ik eindelijk mij persoonlijke doel behaalt! Ik raad het iedereen aan.

    Emly Houtenbos