Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij Fit Center Feelgood kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling. Je kunt al komen fitnessen vanaf €29,- per maand!

Welk abonnement het beste bij jou past, is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je hier meer informatie over? Vul dan nog de lidmaatschapstest in dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op. We plannen dan een afspraak in voor een persoonlijke rondleiding, zodat je de sfeer kunt proeven en naderhand kijken we naar de verschillende mogelijkheden om jouw persoonlijke wensen en doelen te gaan realiseren.

Ben je in het verleden al lid geweest van Fit Center Feelgood? Dan betaal je geen inschrijfgeld meer!

Welk lidmaatschap past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies. 

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Fit Center Feelgood in Oosterhout is dé plek voor Individueel fitnessPersonal Fitness, Slanke Benen en Strakke Buik. Bij Fit Center Feelgood ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Fit Center Feelgood
Stationsstraat 21A
6678 AA Oosterhout (GLD)

0481 - 481 109
School fitness

School fitness

Geplaatst op: 2017-06-13

MEDEDELING Beste Feelgood leden, Aanstaande vrijdag 16 juni vind bij ons weer het jaarlijkse school fitness plaats van het Citadel College. Dat betekend dat een paar honderd scholieren tussen 08:30 en 16:00 uur ...

Lees meer Meer nieuws
Even voorstellen!

Even voorstellen!

Geplaatst op: 2017-06-07

Even voorstellen! Ik ben Arjen de Boer. Als zelfstandig Sport en Bewegings Coach van Fit & Balance kom ik tot augustus het Feelgood team versterken. Mocht je vragen hebben of verder kennis willen maken, ik st...

Lees meer Meer nieuws
  • Met de begeleiding van Fit Center Feelgood heb ik eindelijk mij persoonlijke doel behaalt! Ik raad het iedereen aan.

    Emly Houtenbos