Jouw coaches

Bij FC Feelgood werken we met een enthousiast, vaardig en een buitengewoon aardig team. Van baliemedewerker tot fitnessinstructeur, je komt ze altijd wel tegen. Hieronder stellen we al onze medewerkers even voor.

Instructeurs Fitness

Niek
De naam die iedereen kent binnen Feelgood. Net zo veel ervaring in de fitness als de jaren van alle instructeurs bij elkaar opgeteld. Hij kent zijn leden en is er altijd om een praatje te maken of instructies te geven. Niek is van de old school fitness. Wil je trainen zoals fitness vanuit origine bekend was? Niek is de aangewezen persoon.

Ingrid
Ingrid werkt al heel veel jaren bij Feelgood. Ze is fitness instructrice en groepslesinstructrice. Als je door haar begeleidt wordt, weet je dat het goed zit. Ze heeft verstand van zaken, is recht door zee en helpt jou op jouw niveau en staat graag voor je klaar.

Mario
De instructeur met heel veel eigen ervaring. Mario trainde al jaren bij Feelgood, voordat hij bij ons kwam werken. Hij is onze LAPT Personal Trainer en kan jou alles vertellen over krachttraining en voeding. Als je door Mario begeleidt wordt, weet je dat je niet veel traint op vaste apparaten. Ofwel, afwisseling op en top! Mario geeft je net dat beetje extra wat je zelf niet had gedaan.

Instructeurs Groepslessen

Ingrid
Iedere maandag, woensdag en vrijdagochtend kun je voor groepslessen terecht bij Ingrid. Zij werkt al jaren bij Feelgood en is ook niet meer uit het centrum weg te denken. Haar lessen zijn geliefd bij de leden van Feelgood en dat is ook te merken, het is altijd gezellig druk. Ingrid beheerst een breed scala aan trainingsmogelijkheden en dat merk je in de lessen: veel variatie, vernieuwende oefeningen en voor iedereen toegankelijk

Anouk
Als je op dinsdagavond de heupen een beetje los wilt gooien, doe dan mee met de zumba van Anouk. Zij is een van onze zumba instructrices. Iedere dinsdagavond om 19.00 uur hoor je de Latijns-Amerikaanse muziek uit de groepsleszaal komen. Anouk heeft een balletachtergrond en dat zie je terug in haar al bewegingen en ook in haar choreografieën van de zumba. Dat maakt de les van Anouk anders dan andere zumba lessen. Lekker afwisselend! Anouk is moeder, is getrouwd en danst met veel plezier en dat is goed te zien.

Baliemedewerkers

Barbara
De meeste ochtenden, een tweetal avonden en de zondag, dat zijn de momenten dat je Barbara achter de balie zult tegenkomen. Daarnaast traint ze zelf ook regelmatig in de fitness. Barbara werkt al vele jaren bij Feelgood en is niet weg te denken uit het centrum. Ze kent veel leden, is altijd in voor een kop koffie en heb je vragen met betrekking tot je abonnement, kun je bij haar terecht.

Mario
Tussen de middag hebben we een mannelijke baliemedewerker, Mario. Onze gespierde instructeur was hier jarenlang klant en is nu werkzaam bij Feelgood. Persoonlijke aandacht vindt Mario belangrijk en dat merk je ook als je bij hem aan de balie komt. Een gezellig praatje, gemeende interesse, Mario neemt de tijd voor je.

Kim
Hoor je iemand veel lachen en veel kletsen, is het Kim. Zij is de altijd kwetterende baliemedewerkster die je op maandagavond, woensdagavond en zaterdags tegenkomt achter de balie bij Feelgood. Kletsen kan ze als de beste en ze vind het altijd leuk als je na je training nog even blijft hangen en een kop koffie of thee blijft drinken.

Melissa
De nieuwste aanwinst achter de bar en bij de kinderopvang. Op vrijdagavond staat Melissa achter de bar klaar om je welkom te heten en je te voorzien van een drankje. Rustig een praatje maken of gezellig kletsen over van alles en nog wat, neem dan op vrijdagavond eens plaats aan de bar.

Contact

Fit Center Feelgood
Stationsstraat 21A
6678 AA Oosterhout (GLD)

0481 - 481 109
De inschrijving voor de AFVALCHALLENGE is geopend!

De inschrijving voor de AFVALCHALLENGE is geopend!

Geplaatst op: 2017-08-11

Zijn er bij jou in de afgelopen jaren wat kilo’s bij gekomen? Ben jij ontevreden met jouw gewicht en conditie? Weet jij nu al dat je zult aankomen in de zomervakantie en dat het moeilijk wordt om deze vakant...

Lees meer Meer nieuws
Even voorstellen!

Even voorstellen!

Geplaatst op: 2017-08-02

  Hoi, mijn naam is Nico Hendriks. Ik ben 28 jaar en ik kom uit Arnhem. Vanaf 1 augustus ben ik de uitdaging aangegaan bij Feelgood. Ik ben een coach met ruim 10 jaar ervaring in de Fitness branche die er ...

Lees meer Meer nieuws
  • Met de begeleiding van Fit Center Feelgood heb ik eindelijk mij persoonlijke doel behaalt! Ik raad het iedereen aan.

    Emly Houtenbos