Wellness

Bij FC Feelgood staat verzorging van het hele lichaam centraal, naast inspanning hoort daar ook ontspanning bij. Vandaar dat wij het hele plaatje aanbieden van sauna tot massage. Daarnaast zijn in hetzelfde onderkomen van FC Feelgood ook een schoonheidsinstituut en een voedingspraktijk gevestigd. Ook hier kunt u snel even binnenwippen voor of na het sporten om meer te weten te komen over wat wel en niet goed is voor uw lichaam. Naast het aanbod aan fitness en groepslessen, is het bij Feelgood dus ook mogelijk om jezelf te verwennen middels de infrarood sauna of de zonnebank.

Zonnebank

Wil jij ook na je vakantie die bruine tint wat langer vasthouden? Dat kan! Bij Fit Center Feelgood hebben we een Sunvision zonnebank waardoor je kunt genieten van de (kunstmatige) zon. Even lekker bijkomen en je tint bijwerken of misschien wel je winterdepressie voor zijn. Het kan onder de zonnebank bij Feelgood!

Bel voor meer informatie over een reservering, tijden en kosten 0481 – 48 11 09 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Sauna

De heilzame werking van infrarood stralingswarmte op diverse lichamelijke klachten van uiteenlopende aard, is sinds jaar en dag bekend. Wie kent niet de rode lamp? Al jarenlang worden hiermee blessures bestreden. En met succes, want juist omdat de infrarood warmte diep doordringt in het spierweefsel, is de uitwerking ervan zo heilzaam.

De sauna is te huur voor zowel leden, als voor niet-leden.

Behalve bij spier- en gewrichtspijn, helpt infrarood-warmte ook bij verhoogde spanning en stress van het lichaam en is het uitermate doeltreffend voor de behandeling van diversen soorten trauma.

De voordelen van infrarood
Reumapatiënten zullen het gebruik van de infrarood cabine dan ook ervaren als een enorme ontspanning en een vermindering van hun pijnlijke klachten. Infrarood energie stimuleert vetverbranding. Regelmatig gebruik van de infrarood cabine verbetert de algehele conditie en ondersteunt mensen, die willen afslanken. Infrarood energie stimuleert namelijk de verbranding van het lichaamsvet, waardoor je overtolig gewicht gemakkelijker kwijtraakt.

Het klimaat in de cabine is, in tegenstelling tot de traditionele sauna, niet benauwd. De warmte wordt direct aan het lichaam afgegeven en in veel geringere mate aan de lucht. Infrarood warmte dringt diep in het lichaam door waardoor de transpiratieactiviteit dubbel zo groot is als in een gewone sauna. Dit effect wordt bovendien bereikt bij lagere temperaturen van 40/55 graden.

Contact

Fit Center Feelgood
Stationsstraat 21A
6678 AA Oosterhout (GLD)

0481 - 481 109
De openingstijden voor het paasweekend.

De openingstijden voor het paasweekend.

Geplaatst op: 2018-03-28

Goede vrijdag Normaal geopend 1e Paasdag Gesloten 2e Paasdag Open als een zondag (09:30-14:00) Let op: 2e Paasdag zijn we open als ee...

Lees meer Meer nieuws
Bootcamp

Bootcamp

Geplaatst op: 2018-03-07

Vanaf 4 april starten we met de nieuwe groepsles, Bootcamp! Vind jij het lekker om te sporten in de buitenlucht en wil jij alles uit je work-out halen? Dan is de Bootcamp iets voor jou! Vanaf 4 april elke woen...

Lees meer Meer nieuws
  • Met de begeleiding van Fit Center Feelgood heb ik eindelijk mij persoonlijke doel behaalt! Ik raad het iedereen aan.

    Emly Houtenbos