Wellness

Bij FC Feelgood staat verzorging van het hele lichaam centraal, naast inspanning hoort daar ook ontspanning bij. Vandaar dat wij het hele plaatje aanbieden van sauna tot massage. Daarnaast zijn in hetzelfde onderkomen van FC Feelgood ook een schoonheidsinstituut en een voedingspraktijk gevestigd. Ook hier kunt u snel even binnenwippen voor of na het sporten om meer te weten te komen over wat wel en niet goed is voor uw lichaam. Naast het aanbod aan fitness en groepslessen, is het bij Feelgood dus ook mogelijk om jezelf te verwennen middels de infrarood sauna of de zonnebank.

Zonnebank

Wil jij ook na je vakantie die bruine tint wat langer vasthouden? Dat kan! Bij Fit Center Feelgood hebben we een Sunvision zonnebank waardoor je kunt genieten van de (kunstmatige) zon. Even lekker bijkomen en je tint bijwerken of misschien wel je winterdepressie voor zijn. Het kan onder de zonnebank bij Feelgood!

Bel voor meer informatie over een reservering, tijden en kosten 0481 – 48 11 09 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Sauna

De heilzame werking van infrarood stralingswarmte op diverse lichamelijke klachten van uiteenlopende aard, is sinds jaar en dag bekend. Wie kent niet de rode lamp? Al jarenlang worden hiermee blessures bestreden. En met succes, want juist omdat de infrarood warmte diep doordringt in het spierweefsel, is de uitwerking ervan zo heilzaam.

De sauna is te huur voor zowel leden, als voor niet-leden.

Behalve bij spier- en gewrichtspijn, helpt infrarood-warmte ook bij verhoogde spanning en stress van het lichaam en is het uitermate doeltreffend voor de behandeling van diversen soorten trauma.

De voordelen van infrarood
Reumapatiënten zullen het gebruik van de infrarood cabine dan ook ervaren als een enorme ontspanning en een vermindering van hun pijnlijke klachten. Infrarood energie stimuleert vetverbranding. Regelmatig gebruik van de infrarood cabine verbetert de algehele conditie en ondersteunt mensen, die willen afslanken. Infrarood energie stimuleert namelijk de verbranding van het lichaamsvet, waardoor je overtolig gewicht gemakkelijker kwijtraakt.

Het klimaat in de cabine is, in tegenstelling tot de traditionele sauna, niet benauwd. De warmte wordt direct aan het lichaam afgegeven en in veel geringere mate aan de lucht. Infrarood warmte dringt diep in het lichaam door waardoor de transpiratieactiviteit dubbel zo groot is als in een gewone sauna. Dit effect wordt bovendien bereikt bij lagere temperaturen van 40/55 graden.

Contact

Fit Center Feelgood
Stationsstraat 21A
6678 AA Oosterhout (GLD)

0481 - 481 109
De inschrijving voor de AFVALCHALLENGE is geopend!

De inschrijving voor de AFVALCHALLENGE is geopend!

Geplaatst op: 2017-08-11

Zijn er bij jou in de afgelopen jaren wat kilo’s bij gekomen? Ben jij ontevreden met jouw gewicht en conditie? Weet jij nu al dat je zult aankomen in de zomervakantie en dat het moeilijk wordt om deze vakant...

Lees meer Meer nieuws
Even voorstellen!

Even voorstellen!

Geplaatst op: 2017-08-02

  Hoi, mijn naam is Nico Hendriks. Ik ben 28 jaar en ik kom uit Arnhem. Vanaf 1 augustus ben ik de uitdaging aangegaan bij Feelgood. Ik ben een coach met ruim 10 jaar ervaring in de Fitness branche die er ...

Lees meer Meer nieuws
  • Met de begeleiding van Fit Center Feelgood heb ik eindelijk mij persoonlijke doel behaalt! Ik raad het iedereen aan.

    Emly Houtenbos