Schoonheidsinstituut SuusSkin

Tijd voor jezelf bij Schoonheidsinstituut SuusSkin

Om even weg te zijn van alle drukte en hectiek van het dagelijkse leven dan bent u bij Schoonheidsinstituut SuusSkin aan het juiste adres. Bij Schoonheidsinstituut SuusSkin kunnen mannen en vrouwen terecht voor een ontspannen behandeling in een rustgevende omgeving. Echt genieten dus.

Wij werken met merken uit het topsegment, Babor en NuBo zijn producten op natuurlijke basis, vrij van parabenen en SLS. Ook wordt iedere behandeling afgesloten met een passende make-up van Beni Durrer, voor iedereen een passende kleur en product.

"Je voelt je direct thuis!"

Als u op een natuurlijke en veilige manier wilt ontharen is Sugaring de aangewezen manier om voor te kiezen. Dit omdat er gewerkt wordt met suiker die op lichaamstemperatuur is, dus een zachte, veilige en effectieve manier van ontharing. De haar wordt bij de wortel verwijderd, blijft daardoor langer weg en komt dus zachter terug.

Lees op de onze website over ons VIP arrangement, om samen te werken naar een optimaal resultaat. De voordelen met een VIP arrangement zijn onder andere kortingen die kunnen oplopen tot wel 30% per behandeling, gratis verzorgingsproducten en een behandelingsfrequentie dat uitgesteld kan worden tot wel 10 weken.

In ons instituut kan men niet alleen terecht voor reguliere behandelingen maar ook voor cosmetische behandelingen zoals verwijdering van pigmentvlekken, couperose, acné behandelingen en definitief ontharen met het allernieuwste Elos techniek.

Kom gerust een keer naar boven en ervaar het zelf, want “Uw huid is mijn uitdaging….”

Contact

Fit Center Feelgood
Stationsstraat 21A
6678 AA Oosterhout (GLD)

0481 - 481 109
School fitness

School fitness

Geplaatst op: 2017-06-13

MEDEDELING Beste Feelgood leden, Aanstaande vrijdag 16 juni vind bij ons weer het jaarlijkse school fitness plaats van het Citadel College. Dat betekend dat een paar honderd scholieren tussen 08:30 en 16:00 uur ...

Lees meer Meer nieuws
Even voorstellen!

Even voorstellen!

Geplaatst op: 2017-06-07

Even voorstellen! Ik ben Arjen de Boer. Als zelfstandig Sport en Bewegings Coach van Fit & Balance kom ik tot augustus het Feelgood team versterken. Mocht je vragen hebben of verder kennis willen maken, ik st...

Lees meer Meer nieuws
  • Met de begeleiding van Fit Center Feelgood heb ik eindelijk mij persoonlijke doel behaalt! Ik raad het iedereen aan.

    Emly Houtenbos