Schoonheidsinstituut SuusSkin

Tijd voor jezelf bij Schoonheidsinstituut SuusSkin

Om even weg te zijn van alle drukte en hectiek van het dagelijkse leven dan bent u bij Schoonheidsinstituut SuusSkin aan het juiste adres. Bij Schoonheidsinstituut SuusSkin kunnen mannen en vrouwen terecht voor een ontspannen behandeling in een rustgevende omgeving. Echt genieten dus.

Wij werken met merken uit het topsegment, Babor en NuBo zijn producten op natuurlijke basis, vrij van parabenen en SLS. Ook wordt iedere behandeling afgesloten met een passende make-up van Beni Durrer, voor iedereen een passende kleur en product.

"Je voelt je direct thuis!"

Als u op een natuurlijke en veilige manier wilt ontharen is Sugaring de aangewezen manier om voor te kiezen. Dit omdat er gewerkt wordt met suiker die op lichaamstemperatuur is, dus een zachte, veilige en effectieve manier van ontharing. De haar wordt bij de wortel verwijderd, blijft daardoor langer weg en komt dus zachter terug.

Lees op de onze website over ons VIP arrangement, om samen te werken naar een optimaal resultaat. De voordelen met een VIP arrangement zijn onder andere kortingen die kunnen oplopen tot wel 30% per behandeling, gratis verzorgingsproducten en een behandelingsfrequentie dat uitgesteld kan worden tot wel 10 weken.

In ons instituut kan men niet alleen terecht voor reguliere behandelingen maar ook voor cosmetische behandelingen zoals verwijdering van pigmentvlekken, couperose, acné behandelingen en definitief ontharen met het allernieuwste Elos techniek.

Kom gerust een keer naar boven en ervaar het zelf, want “Uw huid is mijn uitdaging….”

Contact

Fit Center Feelgood
Stationsstraat 21A
6678 AA Oosterhout (GLD)

0481 - 481 109
De inschrijving voor de AFVALCHALLENGE is geopend!

De inschrijving voor de AFVALCHALLENGE is geopend!

Geplaatst op: 2017-08-11

Zijn er bij jou in de afgelopen jaren wat kilo’s bij gekomen? Ben jij ontevreden met jouw gewicht en conditie? Weet jij nu al dat je zult aankomen in de zomervakantie en dat het moeilijk wordt om deze vakant...

Lees meer Meer nieuws
Even voorstellen!

Even voorstellen!

Geplaatst op: 2017-08-02

  Hoi, mijn naam is Nico Hendriks. Ik ben 28 jaar en ik kom uit Arnhem. Vanaf 1 augustus ben ik de uitdaging aangegaan bij Feelgood. Ik ben een coach met ruim 10 jaar ervaring in de Fitness branche die er ...

Lees meer Meer nieuws
  • Met de begeleiding van Fit Center Feelgood heb ik eindelijk mij persoonlijke doel behaalt! Ik raad het iedereen aan.

    Emly Houtenbos