Meer resultaat met Personal Training!

Je gezond en fit voelen is een van de meest waardevolle aspecten in het leven, voor iedereen. Dat werkt door in je relaties, in je werk en in je vrije tijd. Om je gezond en fit te voelen hoef je heus niet jong te zijn, of vrij te zijn van lichamelijke ongemakken! Met een gezonde leefstijl kun je heel veel compenseren.

Wellicht is een personal trainer iets voor jou. Bij Fit Center Feelgood werkt een gecertificeerde personal trainer die jou graag helpen, namelijk Mario. Ontmoet hier Mario!

Mario kijkt naar jouw persoonlijke doel en daar stelt hij zijn werk op af. Geen mens is hetzelfde en een gepersonaliseerd plan werkt het beste! 100% aandacht, 100% resultaat.

Inschakelen van een Personal Trainer is dé oplossing om nu echt aan je gezondheid te gaan werken.

De Personal Trainer is meer dan een ‘gewone’ trainer.

 • Volkomen individuele coaching
 • Motiveert jou persoonlijk en inspireert jou om het beste uit jezelf te halen
 • Mario helpt je om goede, haalbare doelen te stellen, die je in een afgesproken tijdsperiode kunt behalen
 • Je traint zo effectief mogelijk
 • Persoonlijk voedingsplan
   

De combinatie van persoonlijke begeleiding met een speciaal op jou afgestemd trainings- en voedingsplan vormt de sleutel tot succes. Zo kun je op verantwoorde wijze in topconditie komen.

Interesse? Maak een afspraak met Mario voor een persoonlijke kennismaking!

Vul het formulier in en vraag alle (start)informatie aan. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Sportschool Fit Center Feelgood in Oosterhout is dé plek voor Individueel fitnessPersonal Fitness, Slanke Benen en Strakke Buik. Bij Fit Center Feelgood ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Fit Center Feelgood
Stationsstraat 21A
6678 AA Oosterhout (GLD)

0481 - 481 109
School fitness

School fitness

Geplaatst op: 2017-06-13

MEDEDELING Beste Feelgood leden, Aanstaande vrijdag 16 juni vind bij ons weer het jaarlijkse school fitness plaats van het Citadel College. Dat betekend dat een paar honderd scholieren tussen 08:30 en 16:00 uur ...

Lees meer Meer nieuws
Even voorstellen!

Even voorstellen!

Geplaatst op: 2017-06-07

Even voorstellen! Ik ben Arjen de Boer. Als zelfstandig Sport en Bewegings Coach van Fit & Balance kom ik tot augustus het Feelgood team versterken. Mocht je vragen hebben of verder kennis willen maken, ik st...

Lees meer Meer nieuws
 • Met de begeleiding van Fit Center Feelgood heb ik eindelijk mij persoonlijke doel behaalt! Ik raad het iedereen aan.

  Emly Houtenbos