Meer resultaat met Personal Training!

Je gezond en fit voelen is een van de meest waardevolle aspecten in het leven, voor iedereen. Dat werkt door in je relaties, in je werk en in je vrije tijd. Om je gezond en fit te voelen hoef je heus niet jong te zijn, of vrij te zijn van lichamelijke ongemakken! Met een gezonde leefstijl kun je heel veel compenseren.

Wellicht is een personal trainer iets voor jou. Bij Fit Center Feelgood werkt een gecertificeerde personal trainers die jou graag helpen, namelijk Nico en Mario. 

Onze trainers kijken naar jouw persoonlijke doel en daar stelt hij zijn werk op af. Geen mens is hetzelfde en een gepersonaliseerd plan werkt het beste! 100% aandacht, 100% resultaat.

Inschakelen van een Personal Trainer is dé oplossing om nu echt aan je gezondheid te gaan werken.

De Personal Trainer is meer dan een ‘gewone’ trainer.

 • Volkomen individuele coaching
 • Motiveert jou persoonlijk en inspireert jou om het beste uit jezelf te halen
 • Nico en Mario helpen je om goede, haalbare doelen te stellen, die je in een afgesproken tijdsperiode kunt behalen
 • Je traint zo effectief mogelijk
 • Persoonlijk voedingsplan
   

De combinatie van persoonlijke begeleiding met een speciaal op jou afgestemd trainings- en voedingsplan vormt de sleutel tot succes. Zo kun je op verantwoorde wijze in topconditie komen.

Interesse? Maak een afspraak met Mario voor een persoonlijke kennismaking!

Vul het formulier in en vraag alle (start)informatie aan. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Sportschool Fit Center Feelgood in Oosterhout is dé plek voor Individueel fitnessPersonal Fitness, Slanke Benen en Strakke Buik. Bij Fit Center Feelgood ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Fit Center Feelgood
Stationsstraat 21A
6678 AA Oosterhout (GLD)

0481 - 481 109
De openingstijden voor het paasweekend.

De openingstijden voor het paasweekend.

Geplaatst op: 2018-03-28

Goede vrijdag Normaal geopend 1e Paasdag Gesloten 2e Paasdag Open als een zondag (09:30-14:00) Let op: 2e Paasdag zijn we open als ee...

Lees meer Meer nieuws
Bootcamp

Bootcamp

Geplaatst op: 2018-03-07

Vanaf 4 april starten we met de nieuwe groepsles, Bootcamp! Vind jij het lekker om te sporten in de buitenlucht en wil jij alles uit je work-out halen? Dan is de Bootcamp iets voor jou! Vanaf 4 april elke woen...

Lees meer Meer nieuws
 • Met de begeleiding van Fit Center Feelgood heb ik eindelijk mij persoonlijke doel behaalt! Ik raad het iedereen aan.

  Emly Houtenbos