Een gezond bedrijf begint bij Fit Center Feelgood!

Binnen Fit Center Feelgood liggen verschillende mogelijkheden voor sporters om hun abonnement te laten betalen door hun werkgever of via een andere instantie. Hiervoor zijn wij aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland en Bedrijfsfitness Online. Om als werknemer gebruik te kunnen maken van bedrijfsfitness, is het vereist dat de werkgever aangesloten is bij bedrijfsfitness Nederland of Bedrijfsfitness Online. Bedrijfsfitness Nederland en -Online maken gebruik van een win-win situatie. Zowel de werkgever als werknemer wordt er beter van.

WerkgeverBedrijfsfitness Nederland

Het bedrijf dat zich aansluit bij Bedrijfsfitness Nederland kan hier een fiscaal voordeel uit halen. Onder de werkkostenregeling (WKR) mag het bedrijf tot 1.2% van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen.

WerknemerBedrijfsFitnessOnline

Het voordeel voor de werknemers is dat ze zelf geen fitnessabonnement meer hoeven te betalen. De werkgever betaalt het abonnement en houdt het abonnementsgeld in van het bruto-loon, vakantiegeld of verlofuren (in overleg). Uiteindelijk is de korting voor de werknemer zo hoog als dat de inkomstenbelastingtarief (%) bedraagt. Dus als het belastingtarief 42% bedraagt, is het voordeel op een fitnessabonnement 42%.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfsfitness? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool Fit Center Feelgood in Oosterhout is dé plek voor Individueel fitnessPersonal Fitness, Slanke Benen en Strakke Buik. Bij Fit Center Feelgood ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Fit Center Feelgood
Stationsstraat 21A
6678 AA Oosterhout (GLD)

0481 - 481 109
School fitness

School fitness

Geplaatst op: 2017-06-13

MEDEDELING Beste Feelgood leden, Aanstaande vrijdag 16 juni vind bij ons weer het jaarlijkse school fitness plaats van het Citadel College. Dat betekend dat een paar honderd scholieren tussen 08:30 en 16:00 uur ...

Lees meer Meer nieuws
Even voorstellen!

Even voorstellen!

Geplaatst op: 2017-06-07

Even voorstellen! Ik ben Arjen de Boer. Als zelfstandig Sport en Bewegings Coach van Fit & Balance kom ik tot augustus het Feelgood team versterken. Mocht je vragen hebben of verder kennis willen maken, ik st...

Lees meer Meer nieuws
  • Met de begeleiding van Fit Center Feelgood heb ik eindelijk mij persoonlijke doel behaalt! Ik raad het iedereen aan.

    Emly Houtenbos