Slanke Benen in slechts 4 weken tijd!

De Leg Attack is het nieuwste concept dat wordt geïntroduceerd vanuit Profit-Concepts. De Leg Attack pakt de probleemzones bij de benen en billen stevig aan! Dankzij de infrarood-dieptewarmte in combinatie met sporten behaalt u zichtbaar resultaat in slechts 4 weken tijd.

De getailleerde broek is gemaakt van elastisch materiaal om de bewegingsvrijheid te optimaliseren. Onderkleding wordt er standaard bijgeleverd zodat de Leg Attack niet in aanraking komt met de blote huid. De Leg Attack is voorzien van 4 individuele infrarood-dieptewarmte elementen aangedreven door 2 batterijen.

Voordelen Leg Attack

  • Infrarood-dieptewarmte maakt snel afvallen mogelijk;
  • De Leg Attack is volledig draadloos;
  • De Leg Attack is te gebruiken tijdens uw favoriete cardiotraining, groepsles, circuittraining en meer.

Stel niet uit en vraag alle (start)informatie aan.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool Fit Center Feelgood in Oosterhout is dé plek voor Individueel fitnessPersonal Fitness, Slanke Benen en Strakke Buik. Bij Fit Center Feelgood ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Contact

Fit Center Feelgood
Stationsstraat 21A
6678 AA Oosterhout (GLD)

0481 - 481 109
School fitness

School fitness

Geplaatst op: 2017-06-13

MEDEDELING Beste Feelgood leden, Aanstaande vrijdag 16 juni vind bij ons weer het jaarlijkse school fitness plaats van het Citadel College. Dat betekend dat een paar honderd scholieren tussen 08:30 en 16:00 uur ...

Lees meer Meer nieuws
Even voorstellen!

Even voorstellen!

Geplaatst op: 2017-06-07

Even voorstellen! Ik ben Arjen de Boer. Als zelfstandig Sport en Bewegings Coach van Fit & Balance kom ik tot augustus het Feelgood team versterken. Mocht je vragen hebben of verder kennis willen maken, ik st...

Lees meer Meer nieuws
  • Met de begeleiding van Fit Center Feelgood heb ik eindelijk mij persoonlijke doel behaalt! Ik raad het iedereen aan.

    Emly Houtenbos