Fit Center Feelgood

FITNESS

Voor iedereen een geschikte training!

Fit Center Feelgood is toegankelijk voor jong en oud. Of je nu een ervaren sporter bent of pas begint. Wij zullen je intensief begeleiden om je doelen te bereiken en een gezonde levensstijl aan te nemen.
 
Onder fitness verstaan wij verschillende disciplines. Zo kun je bij ons terecht voor kracht, cardio, revalidatietraining, personal training en bedrijfsfitness.

Begeleiding

Onze deskundige instructeurs helpen jou vanaf het moment dat je de fitnesszaal betreed. Dit doen ze met behulp van persoonlijk opgezette trainingsschema’s. Bij ons kun je terecht om elk gewenst doel te verwezenlijken. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.
 
Fitness is ideaal wanneer je individueel en in alle vrijheid wilt werken aan je doelstellingen. Je kunt gedurende onze openingstijden bij ons terecht om aan de slag te gaan met je persoonlijke trainingsschema.
 
Liever sporten in groepsverband? Bekijk dan ons lesrooster voor de mogelijkheden.

Bedrijfsfitness

EEN GEZOND BEDRIJF BEGINT BIJ FIT CENTER FEELGOOD!
 
Fitte werknemers zijn minder vaak ziek en productiever op de werkvloer. Bedrijfsfitness bij Fit Center Feelgood helpt medewerkers gezonder te leven.

Binnen Fit Center Feelgood liggen verschillende mogelijkheden voor sporters om hun abonnement (gedeeltelijk) te laten betalen door hun werkgever of via een andere instantie. Hiervoor zijn wij o.a. aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, Bedrijfsfitness Online, Intenz/NGP en Fitland. Om als werknemer gebruik te kunnen maken van bedrijfsfitness, is het vereist dat de werkgever aangesloten is bij bedrijfsfitness Nederland of Bedrijfsfitness Online. Bedrijfsfitness Nederland en -Online maken gebruik van een win-win situatie. Zowel de werkgever als werknemer wordt er beter van.

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN
 
Werknemers die sporten bij Fit Center Feelgood worden begeleid volgens onze drie pijlers: beweging, voeding en ontspanning. Na werktijd sporten zij onder begeleiding van een trainer, doen ze mee aan een groepsles of ontspannen ze in de sauna.

Probeer het uit. Neem contact op!